joi, 17 mai 2012

10 Reguli de igiena! ( ha ha ha! )

Stateam si cautam pe net despre regulile de igiena, avand nevoie sa fac un Biochimie si am gasit asta! :)))


1 : sa faci baie aproape odata pe luna si atunci doar cu apa simpla, pentru ca gelul de dus miroase atat de bine ca il poti manca! samponul trebuie sa fie de urzica , dar nu e bun cel care se gaseste pe piata , de aceea , faci rost de urzici si otet, facandu-ti propriul sampon!

Da click pentru mai multe



2 : curatenia unghiilor e doar o superstitie ! nu te lasa influentat! cu cat ai mai multa mizerie sub unghii, esti un mare filozof! referat pentru gandesti in perspectiva vietii si a mortii, pt ca din pamant suntem ziditi , si acelasi pamant sa il tinem sub unghii!

3 : cleiul din ureche ! cu cat ai mai mult in urechi , il poti folosi dimineata la micul dejun in lok de miere!iti poti indulci chiar ceaiul. de ce sa te stergi in urechi?! iti poate intra oricand ceva in ureche ! asa cu clei , nu my intra nimeni niciodata!

4 : mirosul de transpiratie! esti cel mai bou daca iti dai cu antiperspirant. transpiratia , acest miros emanat face ca orice fata sa se uite dupa tine! ba mai mult le excita, pe cand parfumurile de milioane nu stiu cat de naturale sunt! si dc sa nu mirosi a DRUSAIM mereu??? (drusaim = planta foarte frumos mirositoare:)) )

5 : spalatul pe dinti! nu prea des pentru ca atunci cand zambesti, sa nu-i orbesti pe cei din jurul tau! ca pasta recomandata: PASTA DE TOMATE!

6 : sa nu iti tunzi parul pubian! ca racesti la ovare! cu cat mai mult par pubian cu atat mai putine sanse de a ti se bulbuca ochii!

7 : parul din nas daca nu iti intra in gura , inseamna ca nu e destul de mare si nu trebuie taiat! (pt cresterea lui puteti folosi azotat<nazal sau intravenos>)eficacitate maxima! in caz de reactii adverse , rugati familia sa cheme preotul! aici va pot da numere de telefon!

8 : spalatul pe ochi dimineata !dc sa te speli pe ochi cand urdorile le poti lua cand te barbiresti cu ciobul (dar ai gj sa fie sterilizata sticla de bere sparta)?????

9 : tunsoarea! dc sa te tunzi??? cum crezi u vor mai exista paduchi pe aceasta lume daca toata lumea se tunde si se ingrijeste. voi chiar vreti ca paduchii sa ajunga a fi protejati de lege ??? sau mai rau , sa dispara aceasta specie???nu fiti criminali! nu ati auzit de zicala : iubiti-va paduchii???

10 : nu schimbati prea des hainele! cioarapii care put ii schimbati intre ei.ex : cel din dreapta il puneti in stanga si invers! chilotii ii intoarceti pe partea cealalta adica, cu cacatul la exterior! incaltamintea pt a o purta cat mai mult, puneti de la inceput aracet inauntru , asa ne obliga uniunea europeana! iar daca apare o gaura la unul dintre ei , nu ezitati sa faceti si celuilalt pentru a nu rade lumea de tine!

daca veti respecta aceste reguli de igiena o sa vedeti ce bine va veti simti in propia voastra piele si cate SUCCESURI o sa aveti, nu numai pe plan local ci si internalional!

2 comentarii:

Totalul afișărilor de pagină